Weather data OK.
Haarlemmermeer
12 °C

Start project zonwering Ymere

22-02-2017

Start project zonwering Ymere

Deze week zijn wij gestart met montage van vlakhangende zonweringen voor opdrachtgever Ymere.

T.b.v. de appartementengebouwen aan de Athenelaan en Helsinkilaan te Nieuw Vennep,hebben wij een vervolg opdracht gekregen om alle raampartijen te voorzien van buitenzonwering. Ymere project zonwering

Ymere project zonwering 1       Ymere project zonwering 2

Kindveilige raambekleding

26-10-2016

RTLnieuws: veel raambekleding onveilig voor kinderen!

 

Vandaag in het nieuws bij RTL. Na onderzoek blijkt dat er veel raambekleding onveilig is voor kinderen. Te lange koorden of geen ingebouwde veiligheidsmechanisme die moet voorkomen dat jonge kinderen zich ophangen in de koorden of kettingen. Volgens de de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit zijn na onderzoek van 23 sets raambekledingen 7 producten onveilig. Lees hier het gehele artikel.  

Wij leveren uitsluitend raambekleding met kindvriendelijke bedieningen. Wij kunnen u er alles over vertellen en demonstreren in onze overzichtelijke showroom of lees hier uitgebreide informatie van Luxaflex over de diverse bedieningsvormen.

onveilig raambekleding

 

Sponsoring sv Overbos

10 oktober 2016

TERRASOVERKAPPING VOOR SV OVERBOS

Wij hebben bij voetbalvereniging sv Overbos een terrasoverkapping geplaatst van maar liefst 16 meter. I.v.m. de groei van het aantal leden bij sv Overbos had het bestuur een probleem met de grote van de huisvesting. En omdat er voorlopig nog geen uitbreiding plaats zal vinden moest men op zoek naar een oplossing. Het bestuur had ervoor gekozen om de kleedruimtes om te dopen tot omkleedruimtes. Daarbij kleed het team zich om en verlaat inclusief de tassen met kleding de ruimte weer. Om de tassen goed op te bergen zijn er teamlockers aangeschaft, deze teamlockers staan buiten bij het complex. Alleen was er nog een probleem om de tassen in de lockers te beschermen tegen weersinvloeden. Het bestuur van sv Overbos nam contact met ons op omdat wij al jaren sponsor zijn bij de vereniging. Samen zijn we tot een oplossing gekomen om een terrasoverkapping te plaatsen boven de teamlockers. Als sponsoring in natura hebben wij de overkapping geplaatst. Wij hopen dan ook op een lange sportive samenwerking met sv overbos. 

image-2016-10-10

 

Luxaflex morgen in huis

8 september 2016


Luxaflex morgen in huis!!

morgen-in-huis-velota

 

Luxaflex komt vanaf heden met een nieuwe service voor mensen die niet langer kunnen wachten.

Rolgordijnen met één dag in huis en dan ook nog eens op maat en in de kleur die u wenst.

Dat is nog eens een metamorfose!

Kom naar onze winkel en vraag naar deze service.

 

Vanwege groot succes extra inspiratiedag

5 oktober 2015

Vanwege een groot succes en enthousiasme tijdens onze nazomerdagen, hebben wij een extra inspiratiedag ingelast.

Voor zaterdag 31 oktober kan u zich weer aanmelden voor een adviesgesprek met een topstylist/binnenhuisarchitect van de inspirationtour. 

Tijdens een klein uurtje kunt u al uw persoonlijke interieurwensen kenbaar maken en voorziet de topstylist of interieurarchitect u van een inspirerend advies. Zo kunt u op een leuke manier ervaren hoe uw keuzes uitpakken. Na afloop ontvangt u een handig en inspirerende "styleguide" mee naar huis. Zodat u thuis er direct mee aan de slag kunt. Meer weten of u direct inschrijven? Dat kan hier.

Inspiration Tour actie-4 LR

Inspirationtour komt naar Hoofddorp

16-09-2015

inspirationtour HRZaterdag 26 en Zondag 27 september zijn de stylisten van Inspiration tour aanwezig in de showroom van Velota zonwering & buitenleven.

Wat houdt de Inspiration tour in? De Inspiration tour biedt een interieuradvies van een topstylist of interieurarchitect. Tijdens een persoonlijk interieuradvies van 45 minuten met deze styliste kunt u al uw persoonlijke interieurwensen kenbaar maken. De stylist werkt samen met u deze wensen uit tot een inspirerend advies. Zo kunt u op een leuke manier zien hoe uw keuzes uitpakken. Na afloop ontvangt u een handig en inspirerende "styleguide" met uw favoriete materialen waarmee u direct aan de slag kunt. 

Heeft u behoefte aan inspiratie voor in en om het huis? Schrijf u dan nu in voor een gratis adviesgesprek. 

Op zaterdag: http://www.inspirationtour.nl/workshop/inspiration-tour-adviesdag-494/ 

Op zondag: http://www.inspirationtour.nl/workshop/inspiration-tour-adviesdag-495/ 

Naast de Inspiration tour is er tijdens het weekend van 26 en 27 september nog veel meer te beleven bij Velota. Het zijn namelijk de nazomerdagen bij Velota. Kom langs en profiteer van vele spectaculaire aanbiedingen op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen.

Inspiration Tour

 

Showroom slecht bereikbaar

10 juli 2015

Zaterdag 11 Juli 2015 is onze showroom moeilijk bereikbaar.

Ivm de harddraverij voor onze deur is de kruisweg deels afgesloten. Wij zijn alleen te voet bereikbaar. Daarom hebben wij besloten om deze dag onze showroom gesloten te houden. U kunt ons wel per mail bereiken voor eventuele spoedgevallen.

Om deze dag toch nuttig te maken bakken wij de hele middag hamburger broodjes voor een goed doel.  Kom ook kijken naar het paardenspektakel op de kruisweg. Voor meer informatie:

http://www.kortebaan.com/page/3/home.html

velotadraverij. jpg

Ondernemers bijeenkomst

29 Juni 2015

Ondernemersbijeenkomst met BBQ workshop

Afgelopen vrijdag 26 juni hebben wij in samenwerking met Ondernemend Hoofddorp een zonnige barbecueworkshop mogen geven.  

In steek van deze workshop was als eerste het tonen van onze vernieuwde showroom. De binnenzonwering en terrasoverkappingen gedeelte is geheel vernieuwd. Duidelijker en met meer aanbod. Wij zijn dan ook zeer trots op ons nieuwe showroom.

Ten tweede wilden wij aan de collega ondernemers in Hoofddorp ons nieuwe product laten zien. Stretchtenten.

Wij hebben voor het nieuwe openluchttheater in Hoofddorp een gigantische stretchtent mogen leveren. Het lijkt een beetje op Caprera in Bloemendaal. De tent wordt voor een voorstelling door ons opgebouwd. Het theater is gelegen in de beeldentuin achter de Katholieke kerk Johannes de Doper in Hoofddorp. Wij hebben met Pastoor van Lent de laatste jaren een speciale band opgebouwd en samen hebben we dan ook dit project ontwikkeld tot iets heel moois.  

Na de introductie van onze showroom en de stretchtent was het tijd voor een mooie barbecue workshop van Harry Havinga, de bbqguru van Nederland. Waarom een bbqworkshop zal u denken. Omdat wij niet alleen zonweringen en terrasoverkappingen verkopen maar ook een geheel buitenleven assortiment zoals tuinhaarden en barbecue verkopen. 

Het was een zeer geslaagde middag met prachtig weer en gezellige mensen.

11377356 799501096815768 1047201269200503989 n

11210506 799500670149144 6119810282588314400 n

10511181 799500980149113 3426169850806831097 n

 

 

Dierenopvang in de schaduw.

6 juni 2015

Donatie zonwering voor dierenasiel

Afgelopen vrijdag 5 juni hebben wij negen zonweringsdoeken geplaatst op de kattenquarantaine van de dierenopvang Haarlemmermeer.De verzorgers en de katten hadden het hier veel te warm tijdens de  zomerdagen. Nu kunnen zij ook genieten van het mooie weer in een koele ruimte. Lees hier meer over de donatie.

image

 

 

Your Inspiration

16 April 2014

Instagram-luxaflex

Waar laat u zich door inspireren? Waar wordt uw creativiteit door aangewakkerd? Plaats uw inspiratie foto's op Instagram met #LuxaflexNL. U kunt meerdere foto's plaatsen. De jury, onder leiding van Monique van der Reijden, selecteert de meest inspirerende foto. Win Luxaflex® producten ter waarde van € 750,-. Meer weten? http://wall.luxaflex.nl/

insta-lux  luxaflex- instagram

 

 

 

Adres

Kruisweg 1051 - 1053
2131 CS Hoofddorp
tel. 023 - 561 32 38