imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

shadow

Rolluiken Hoofddorp

Aluminium rolluiken

Wij verkopen kwaliteits rolluiken van het merk Roma. Maar wij hebben ook een eigen lijn in rolluiken met Heroal en Alulux onderdelen.

De rolluiken zijn leverbaar in geëxtrudeerde en gerolvormde kasten. De geëxtrudeerde rolluiken zijn gemaakt van dikwandige aluminium profielen. Zij zorgen voor een zeer stabiele combinatie van de rolluikkast. De gerolvormde kasten zijn gemaakt, zoals de naam het al zegt, van uit rollen aluminium gevormde dunwandige profielen. Beide uitvoeringen zijn leverbaar in meer dan 180 standaard Ral kleuren en speciale structuur lakken. Roma-ColorcollectieDe bediening van de rolluiken zijn standaard met optrekband binnen. Maar voor een veel comfortabele bediening kan men kiezen voor elektrische bediening. Daarbij hebben we de keuze uit een wandschakelaar of verschillende handzenders. Tegenwoordig zijn de motoren zelfs aan te sturen met een speciale app op ieder mobiel apparaat. Meer weten?  Lees de uitgebreide brochure van Roma.

Speciale uitvoeringen aluminium rolluiken

Trendo rolluik van RomaDe Trendo rolluiken van het merk Roma zijn zelfs toe te passen op schuine raamvormen. De schuine hoek kan zelfs maximaal 45° bedragen.

Maar ook voor de Velux dakramen bestaan er rolluiken.

Verder bestaan er rolluiken met lamellen die een jaloezie functie hebben. Hiermee is de lichtinval goed te regelen maar blijft de bescherming voor inbraak bestaan.

Naast deze verschillende uitvoeringen kunnen de rolluiken ook uitgebreid worden met een speciaal beveiligingspakket. In dit pakket zit dan een extra zware onderlijst, geleiders, speciale motorophanging en lamellen met extra harde kern. Wij informeren u hierover graag verder in onze winkel.

Voordelen aluminium rolluiken

Het toepassen en gebruik van rolluiken heeft verschillende voordelen:

  • geeft meerwaarde aan uw huis
  • goede geluid isolatie
  • goede beveiliging
  • energie besparend
  • goede bescherming tegen verschillende weersomstandigheden 
  • zorgt voor optimale privacy
  • en natuurlijk een zeer goede zonwering

 

Bekijk ons aanbiedingen pagina en bel ons voor een afspraak.

Bedrijfsmatige beveiligings rolluiken

Bent u geïntresseerd in rolluiken voor beveiliging van uw bedrijf dan is het maken voor een afspraak met één van onze adviseurs de juiste oplossing. Zij beoordelen ter plaatse wat de beste oplossing voor uw situatie zal zijn. U ontvangt dan een prijsopgave op maat.

Adres

Kruisweg 1051 - 1053
2131 CS Hoofddorp
tel. 023 - 561 32 38