imageimageimageimageimageimage

shadow

Buiten koken

Buitenkeukens

Is buiten koken uw passie en u wilt, als het weer het maar even toelaat, de tuin in om daar voor uw familie een heerlijke maaltijd klaar te maken. Dan zijn de buitenkeukens een ideale oplossing. Buitenkeukens zijn meestal grote gasbarbecues met één of meer hoofdbranders en zijbrander waarmee u verschillende kook technieken kunt toepassen. De luxere buitenkeukens bieden ook de optie tot het aansluiten van water zodat u een kraan tot uw beschikking heeft of hebben een koelkast voor het bewaren van uw etenswaren. Wij zijn ondermeer dealer van de Boretti outdoor kitchens en Broil King barbecues. Meer weten lees de folder van Boretti 

Keramische bbq's

the-bastard

Met de keramische buitenovens kunt u koken op houtskool. Door de warmte werking van het keramische materiaal is het mogelijk om op verschillende manieren te koken zoals grillen, roken en bakken. Een brood of een pizza is goed te maken in dit soort bbq’s. Maar ook het bereiden van grote stukken vlees of gerookte vis behoort tot de mogelijkheden. Wij verkopen onder andere de merken Bastard en Saffire. De laatst genoemde staat bekend onder de echte bbq'ers. De nederlandse bbqguru Harry Havinga staat dan ook achter dit nieuwe merk op het het gebied van keramische bbq's.

 

Houtskool op?

Geen probleem ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

 Houtskool black range Hoofddorp   greek-fire-holzkohle-grillkohle 285x255     houtskool Dammers

Wij beschikken over verschillende soorten houtskool zoals Black Range, Greek Fire Hout en Dammers houtskool.

Afrikaanse braai

afrikaanse-braai

Beleef de sensatie van buiten koken en koken op hout met onze unieke outdoor cooking-producten. Proef de echte pure smaak, ervaar de oerbeleving en de kunst van het spelen met de hitte van het vuur. De afrikaanse braai is een combinatie van buitenkeuken en buitenhaard en geschikt voor onder veranda, serre, overkapping of vrijstaand in de tuin. Meer weten bekijk onze folder.

Onze buitenkeukens en bbq's staan voor luxe en comfort en uiteraard het échte buitenleven.

Adres

Kruisweg 1051 - 1053
2131 CS Hoofddorp
tel. 023 - 561 32 38